Sanningen

Våra inre övertygelser är inte en sanning.

Det finns de som har sin övertygelse på att vår planet är platt och vi ”som vet bättre” ler och åt deras övertygelse eftersom våran övertygelse är den som är sann.

Sanningen har jag lärt mig är relativ, så mycket jag har varit övertygad om har jag fått revidera, mina övertygelser har inte varit sanna. Inget är vad jag tror det är och jag är väldigt skeptisk till mesta, för att det numera ska bli en sanning eller en ny övertygelse så måste den falsifieras, jag vill ha evidens från olika källor som bevisar sanningen i ett påstående.

Med ökat vetande ökar vårt medvetande, när vi börjar inse att vi egentligen lever efter gamla övertygelser och trossystem så öppnas en helt ny verklighet.

Vår bild av sanningen ändras med ökad kunskap och källkritisk information, desto mer vi lär desto mer förstår vi att vi egentligen inget vet, det som är sanning idag behöver inte vara sant imorgon.

Allt vi ser och upplever är inte en sanning, det är bara en tankeprocess som påverkas av tidigare erfarenheter och upplevelser, vår egen verklighet är inte någon sanning, det är bara reflektioner av oss själva.

När någon säger sanningen så ljuger personen.

Vill du finna sanningen, sök den i dig själv, ta reda på vem du är och vart du är på väg, lev ett liv enligt den sanningen som finns att bara vara människa och att ta tillvara på ditt liv, det är ändligt, lev idag, imorgon kan vara för sent.

Öka din nyfikenhet och släpp alla gamla övertygelser.

Sök och fokusera enbart på det som ger dig tillfredsställelse, du får det du fokuserar på.

Ta hand om er och varandra.

🙏🏼💖

Publicerad av Kent Palmgren

Lic.Mentaltränare NLP Master ICC Coach Mindfulness practioner Hypnos practioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: