Fokus igen…

Bildresultat för skvaller

Ännu en gång så har jag fått klarhet i att jag inte ska omge mig med människor som jag inte kan lita på, människor som går runt och sprider det du anfötrott, det kallas normalt för angiveri, människor som ”gör sin plikt” och detta sker inom försvarsmakten? Det skapar en tyst organisation där man inte kan lita på någon. Det för mina tankar direkt till det tredje riket och nazismen, jag blir rädd för människor som gör saker för plikt och inte har egen integritet och förstånd. Klientelet hamnar på samma nivå som patrioter och fanatism, de tror så mycket på en sak att de lämnar sina egna värderingar och förstånd , om de nu har något.

Det bästa är att stänga alla dörrar till opålitliga människor, eller människor som i sin nit och lojalitet går så långt som till att försöka påverka genom att baktala och lojalitet mot systemet, min åsikt är att den enda jag kan vara lojal mot i livet är mot mig själv, jag är en egen idivid med egna tankar och värderingar och jag är en fridsam människa som har tankar mot det budhiskta hållet, jag är inte mot mig men för fred, de som vet skillnaden förstår hur jag menar. I min värld går människor före alla system. vi är alla sprungna ur samma källa, vi har bara en planet och vi är i grunden bara tillfälliga besökare på vår planet och i universum.

Bildresultat för förlorare i krig
Detta är vad krig innebär

Detta är de glamorösa sidorna av vad krig innebär, massor av lidande för människor, människor som i grunden inte alls vill kriga, de vill leva i fred och umgås med varandra och vara lyckliga, majoriteten av människor på vår planet är vänligt sinnade mot främlingar, vi är alla en del av varandra. Vi är mer lika än vad vi tror, vi har alla några i vår omedelbara närhet som vi älskar och som som vi är rädda om, låt oss få ta hand om varandra, vi människor skapar inte fientlighet och krig, det är våra politiker och våra ekonomiska system som skapar klyftor, oroligheter och krig.

Bildresultat för vietnamkriget

Det finns inget glamoröst i krig, det finns inga hjältar, det finns bara förlorare, det är alltid den svagaste som får lida mest, soldater dör i krig, tyvärr så blir många anhöriga drabbade, men vad bryr sig regeringar och våra politiker om det? Våra folkvalda är bara intresserade av deras egen tillväxt ska bli så bra som möjligt, och vi medborgare har blivit förslavade i ett system som egentligen inte gynnar oss, det är därför den psykiska ohälsan och sjukdomar ökar. Vi människor är i grunden vänliga och vill varandra väl, gränser finns i bara i begränsade människors sinnen, planeten i sig är gränslös även hela universum är helt gränslöst. Men människan har satt upp gränser av ren rädsla för något som inte finns.

Bildresultat för vietnamkriget
Detta är vad krig innebär

Inga ungdomar vill ha krig, människor överhuvudtaget vill leva i fred och frid, människor i överlag är vänligt inställda till varandra och vill varandra väl, tyvärr är vi människor så över-rädda för auktoriteter, vi måste börja se över vad vi egentligen vill ha och hur världen ska se ut, nu väljer vi inkompetenta politiker som enbart ser till sin egen komfort och lämnar alla åt sitt eget öde, vi har inte längre någon politik som skyddar oss, det är vår största fiende och den fiende som vi tror finns existerar inte.

Nu ställer jag en konkret fråga rakt ut – VAD VILL NI HA?

Bildresultat för peacfull planet
Peacefull life & planet

1. Koppla av.

När vi är fulla av rädsla skapar vi omedvetna spänningar i kroppen, dessa spänningar skapa distraktioner enda ner på cellnivå, lär dig att spänna av, det finns inget att vara rädd för. Genom mentalträningen lär vi oss fysisk avspänning som ger frid och fred även i ditt mental tillstånd, du känner mer harmoni och frihet när spänningarna i kroppen försvinner.

2. Finn din inre observatör.

Jag har hittat min observatör genom träning, en observatör som observerar det jag dör utan att döma, kritisera, analyser eller ställa krav. Genom att komma i kontakt med min inre observatör kommer jag i kontakt med vad mina rädslor kommer ifrån och eliminerar ”OM” tänkandet, jag blir mer härvarande. Meditation är det bästa sättet att komma i kontakt med ditt inre själ(v).

3. Omramning.

Ord är kraftfulla. Bli mer observant på de ord som du använder om och till dig själv, de ord som du använder ändrar inte det som sker, men det ändrar dina känslor om det som sker. Omarbetning av uttryck till dig själv kommer att skapa nya positiva perspektiv på det mesta. Oavsett vad som händer, leta upp minst fem saker som är bra med det som sker, vi har lättare att hitta det som är fel. När vi letar efter något är det lättare att hitta om det är upplyst, lys upp det som är problem. Och du oss emellan, problem är bara uppgifter som ska lösas.

4. Bli mer medveten.

Vi har ca. 60 – 90,000 tankar per dag och bra 2-3 % av dessa är medvetna, mycket av vårt beteende och attityder kommer från vårt undermedvetna , det implicita, när vi kommer i kontakt med vårt inre jag kommer vi i kontakt med vår kontrollstation, vi gör oss medvetna och kan lära oss kontrollera vårt undermedvetna så det gör det vi vill att det ska göra, det är grunderna inom mentalträningen, där det innebär att gå in i ett alternativt medvetandetillstånd för att programmera det undermedvetna. Vi skapar vår framtid genom fantastiska framtidsbilder.

5. Social kontakt.

Rädsla har en förmåga att isolera oss från andra människor och sammanhang, vi behöver andra människor för vår överlevnad, vår biologiska funktion fungerar bäst när vi umgås med människor som vi uppskattar och som uppskattar oss, var observant med att umgås med människor som lyfter dig och som får dig att må bra. lämna de som behöver livlinor eller att du ska var deras livboj.

6. Omstrukturering av rädslor.

Vill du vet hur absurt en rädsla kan bli? Rädslor kan uppstå från de mest absurda ting. Rent vetenskapligt så är vi rädda helt i onödan. 90% av det vi är rädda för kommer aldrig att inträffa, då återstår endast 10% som kan hända, har vi inte kontroll över det som sker finns ingen ide att vara rädd ”shit happens to everyone” och det är inte vad som händer oss som påverkar det är hur vi uppfattar det som händer oss.

7. Var snäll mot dig själv.

Det är 100% chans på att saker inte går dom du har tänkt eller som du vill att de ska går, ibland går det åt h-vte och det bara är så, inget att göra något åt ”shit happens” och det ingår i livet. Se det bara som ett steg i din egenutveckling, ta ut något positivt av det. Det finns egentligen inget bra eller dåligt, det är hur vi tolkar det som gör det bra eller dåligt. Det viktigaste är att du inte beskyller dig själv som ”Dum” , ”Svag”, ”Ointelligent”, det skadar bara, värdera inte händelser, för dig kan en händelse vara försumbar medan det för någon Anna kan samma händelse betyda liv eller död.

DET ÄR INTE HÄNDELSEN SOM ÄR, DET ÄR VÅR UPPFATNING AV HÄNDELSEN SOM SKAPAR VÅRT TILLSTÅND.

LIVET RULLAR PÅ, INGET ÄR MER ELLER MINDRE, ALLT BEROR PÅ HUR VI TAR DET, GENOM VÄNLGA TANKAR OM OCH MOT OSS SJÄLVA MÅR VI MYCKET BÄTTRE.

Var sann i ditt tal
Låt ditt tal utmärkas av integritet. Säg bara sådant som du menar. Undvik att använda orden för att förringa dig själv eller skvallra om andra. Använd orden med inriktning på sanning och kärlek.

Ta ingenting personligt
Ingenting som andra gör beror på dig. Vad andra säger och gör är en projicering av deras egen verklighet och deras drömmar. När du är oemottaglig för andras åsikter och handlingar drabbas du inte av onödigt lidande.

Ta ingenting för givet
Våga ställa frågor och säga vad du egentligen vill. Kommunicera med andra så tydligt du kan för att undvika missförstånd och upprördhet. Detta enda samförstånd kan förändra ditt liv fullständig.

Gör alltid ditt bästa
Ditt bästa skiftar från det ena ögonblicket till det andra. Det är inte alltid detsamma när du är sjuk som när du är frisk. Gör helt enkelt så gott du kan under alla omständigheter så undgår du självkritik, självförakt och ånger

LEV ETT BRA LIV

#kentpalmgren #mentalstarknu #mentalträning #mentaltraining

Publicerad av Kent Palmgren

Lic.Mentaltränare NLP Master ICC Coach Mindfulness practioner Hypnos practioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: