Ditt val….

choices

Vi har alltid val att göra i livet, att inte göra något val är även det ett val. Att påstå att du inte har något val är en lögn, du har alltid ett val för hur du ska välja. Det som styr våra val beror i grunden på två faktorer, belöning eller bestraffning. Vi väljer något som ger oss tillfredsställelse eller något vi vill undvika.

Choices, Decisions, and Consequences – The Paralegal Institute

Ditt liv är ett resultat av dina val, gillar du inte ditt liv har du gjort fel val i livet. Det är aldrig för sent att ändra dina val och ändra ditt liv, allt är avhängt på mod, att våga gå ifrån det som är en vana och välja en ny vana, välja nya vägar, nya tankar allt beror på dig själv.

Att välja glädje

vuxen, åldrig, åldring, glad, äldre, känsla, ansikte, kvinna, mormor,  Lycklig, mänsklig | Pikist

Kan vi välja glädje? det är ett val som alla andra val, kan du välja vilken glass du vill ha kan du även välja om du vill ha glädje eller inte, det som hindrar glädje är våra invanda värderingar och övertygelser, rädslan för glädje beror på att besvikelse för utebliven glädje. Glädje är ett inre tillstånd som inte ska vara beroende att yttre påverkan. Vad som en sker i livet kan vi välja glädje – vi har alltid ett val.

Publicerad av Kent Palmgren

Lic.Mentaltränare NLP Master ICC Coach Mindfulness practioner Hypnos practioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: