Osynlig?

Läste om frågan i en bok jag läser.

Vad skulle du göra om du blev osynlig för en dag?

För många en relativt lätt fråga, men den fick mig att tänka.

En tanke var att lyssna på vad andra säger om mig.

Men vill jag verkligen veta det?

Av vilken anledning vill jag veta det?

Som individ har jag inget behov av att veta andras åsikter om mig, det är endast deras subjektiva bild om mig och de vet föga lite om vem jag verkligen är.

Och hur jag är, gör och agerar är mina val, har jag en god sund självbild med goda etiska värderingar, är vänlig och omtänksam och gör det bästa av det minsta så är jag väldigt oberoende av andra människos skvaller och tyckande.

All feedback till mig från människor ser jag som positiv, det är bara återkopplingar som ger mig något, antingen att fortsätta med eller att ändra på, för mig finns ingen negativ kritik, bara feedback.

Mitt behov av att passa in och bli en del av gruppen har avtagit, för mig är det viktigaste att gå min egen väg och inte bli en i ett kollektiv, min frihet som individ försvinner i en konformitet där grupptryck har blivit större än den individuella friheten.

Jag anpassar mig efter mina egna värderingar och känslor inte av vad ett kollektiv har bestämt.

Publicerad av Kent Palmgren

Lic.Mentaltränare NLP Master ICC Coach Mindfulness practioner Hypnos practioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: