En sann vän

En sann vän är den som frågar hur det är, vad du gör och om allt är OK. En sann vän ger dig utrymme att få var den du är även om ni inte har samma uppfattning och tycker olika så blir du aldrig nedvärderad, han/hon ger dig rätt till att leva ditt liv efter dina egna värderingar och är fullt upptagen med att leva sitt eget liv.

En sann vän finns där i både med och motgångar och har ingen avundsamhet i dina framgångar utan kan känna medglädje i det du lyckas med och dina framgångar, en sann vän finns även med i dina motgångar med äkta medkänsla och inte för att må bättre av att höra att du mår dåligt, så att de kan känna sig lyckligare.

En sann vän kan ringa även när du befinner dig i en livskris, en sann vän bryr sig hjärtligen om dig och du känner att du är viktigt för han/henne.

Min filosofi om att veta vem som är en sann vän är att fråga sig själv om hur många av dina vänner skulle ärligt finnas bredvid dig i en skyttegrav? När det är väldigt skarpt läge, när döden är dig nära, hur många av dina vänner skulle vara vid din sida in i det sista?

Hur många av dina vänner är äkta och hur många är falska?

Publicerad av Kent Palmgren

Lic.Mentaltränare NLP Master ICC Coach Mindfulness practioner Hypnos practioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: