Helt Om

Den fattiga blir fattig för att han tänker på hur det skulle kunna vara att vara rik.

Försätter vi oss tankar och önskningar om att bli rika så talar vi subliminalt om för oss själva att vi är fattiga. Dessa tankar gör att vi ser oss som fattiga och kommer att handla precis som en fattig människa gör. Våra handlingar kommer från våra tankar

Självvärde

Att värdera sig själv högt är en klar självhjälp och för att få ett högre egenvärde och ett rikare liv måste vi värderar vi oss som rika, vilket inte betyder att vi ska agera som rika rent mentalt inte att springa runt och förköpa sig på saker, ditt egenvärde beror inte på vad du äger, det beror på vad du gör och ditt handlade.

Den rike är ingen ”gambler”

De rika spelar inte bort sina pengar eller är oaktsamma med de som de har. De vårdar det som de har och äger, de tar hand om sig själva och sin omgivning, de ser syftet med det som de gör, de har ett högre livsmål och en annan inställning till livet och de ser sig aldrig som varken fattiga eller rika, de gör det som de är bra på och fokuserar sig på att göra det bästa i alla situationer.

Publicerad av Kent Palmgren

Lic.Mentaltränare NLP Master ICC Coach Mindfulness practioner Hypnos practioner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: